Cookies

Hjemmesidens eier og kontaktopplysninger

Denne hjemmeside er drevet og eiet av 

Trippel Bedriftsservice AS

Nedre Slottsgate 23

0157 Oslo

Tlf: +47 41 64 37 04

E-post:  mats@trippelbs.no

Velkommen til trippelbs.no

Vår bruk av informasjonskapsler

For å gi deg den beste opplevelsen på trippelbs.no, bruker vi informasjonskapsler. Disse små tekstfilene lagres på enheten din for å hjelpe oss med å forbedre din opplevelse når du besøker nettstedet vårt.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små mengder data som lagres på enheten din når du besøker en nettside. De er utviklet for å hjelpe nettstedet med å huske informasjon om besøket ditt, for eksempel preferanser og sider du har besøkt. Dette bidrar til å skreddersy opplevelsen din og gjøre det enklere for deg å navigere.

Hvilke informasjonskapsler bruker vi?

Vi bruker både førsteparts- og tredjeparts-informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten til nettstedet vårt og for å forstå hvordan du bruker det. Dette inkluderer informasjon om sider du besøker, varigheten av besøket ditt, og hvilke sider som er mest populære.

Hvordan kan du administrere informasjonskapsler?

Du har alltid muligheten til å kontrollere informasjonskapslene på enheten din. Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å godta eller avvise informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at avvisning av informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten til nettstedet vårt.

Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt samtykker du i bruken av informasjonskapsler i samsvar med denne erklæringen. Dersom vi gjør endringer i vår informasjonskapselpraksis, vil vi oppdatere denne erklæringen, så vi anbefaler at du sjekker den jevnlig.

Takk for at du besøker trippelbs.no! Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, vennligst kontakt oss.